Huwelijksuitnodigingen

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar een uniek ontwerp voor jullie Save-the-Dates en/of uitnodigingen? Ik help jullie graag!

Met liefde ontwerp ik jullie kaart, die past binnen de stijl van jullie grote dag.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe werkt het?

Samen bepalen we wat jullie wensen zijn, qua stijlen, kleuren, etc. Dit kan door middel van moodboards of het doorkijken van mijn portfolio. Op basis hiervan maak ik een offerte op. Indien deze akkoord is ga ik aan de slag. Zodra het eerste ontwerp af is stuur ik dit digitaal toe en volgen er daarna twee correctierondes om het ontwerp precies naar jullie wens te krijgen. Als het ontwerp definitief is ontvangen jullie de proefdruk, zodat alles nog een laatste keer gecheckt kan worden. Daarna gaat het ontwerp naar de drukker en ontvangen jullie de uitnodigingen zo snel mogelijk thuis! 

 

Wat kost het?

Een persoonlijke uitnodiging is maatwerk. Dat betekent dat ik voor elke opdracht een individuele offerte opmaak. De prijs van een opdracht wordt bepaald door de volgende onderdelen:

  • De ontwerpkosten; aantal illustraties, jullie wensen.
  • Het drukwerk; papiersoort, formaat, vouwwijze, goudfolie, etc.
  • De aantallen
  • Enveloppen
  • Eventuele andere extra's zoals sluitzegels, persoonlijke postzegels etc. 


De kosten van een huwelijksuitnodiging op maat beginnen vanaf €295,- incl. BTW. Dit is exclusief de kosten voor het drukwerk en eventuele andere extra's.

Met veel liefde werk ik een persoonlijke offerte voor jullie uit. Neem contact op en dan spreek ik jullie snel!

 

Reviews

Nina & Bas

"We hebben heel fijn samengewerkt met Loetje en een een geweldige uitnodiging voor onze trouwerij kunnen versturen. Loetje combineerde onze wensen met haar eigen unieke stijl. Ze dacht hierbij actief met ons mee en stond open voor gedetailleerde aanpassingen om de uitkomst zo veel mogelijk naar wens te laten zijn. De communicatie verliep snel en prettig. We zijn heel blij met het resultaat en ontvingen erg leuke reacties!"