Geboortekaartjes

Een bijzonder en uniek geboortekaartje, speciaal voor jullie ontworpen.

 Verwachten jullie binnenkort een kleintje? In dat geval, gefeliciteerd!

Niets is zo bijzonder als de komst van je kleintje. Deze bijzondere gebeurtenis verdient het dan ook om gedeeld te worden middels een uniek en liefdevol geboortekaartje. Samen maken wij een geboortekaartje dat voldoet aan jullie wensen en helemaal bij jullie past. Speciaal voor jullie ontworpen en dus uniek in zijn soort. 

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe werkt het?

Ik plan met jullie een vrijblijvende videocall in. Samen bepalen we wat jullie wensen zijn, qua stijlen, kleuren, etc. Op basis hiervan maak ik een offerte op. Indien deze akkoord is ga ik aan de slag. Zodra het eerste ontwerp af is stuur ik dit digitaal toe en volgen er daarna twee correctierondes. Als het ontwerp definitief is ontvang je de proefdruk, zodat alles nog een laatste keer gecheckt kan worden. Zodra jullie kindje geboren is (hoera!) worden de laatste details (geboortedatum, gewicht, etc.) toegevoegd en gaat het ontwerp naar de drukker en ontvang je jouw unieke ontwerp zo snel mogelijk thuis!

Wat kost het?

Een persoonlijk geboortekaartje is maatwerk. Dat betekent dat ik voor elke opdracht een individuele offerte opmaak. De prijs van een opdracht wordt bepaald door de volgende onderdelen:

  • De ontwerpkosten; aantal illustraties, jullie wensen.
  • Het drukwerk; papiersoort, formaat, vouwwijze, goudfolie.
  • De aantallen
  • Enveloppen
  • Eventuele andere extra's zoals sluitzegels, persoonlijke postzegels etc. 


De kosten van een geboortekaartje op maat beginnen vanaf €295,- incl. BTW. Dit is exclusief drukkosten en eventuele andere extra's.

Met veel liefde werk ik een persoonlijke offerte voor jullie uit. Neem contact op en dan spreek ik jullie snel!

 

Reviews 


Renske & Gerben
"Via google zijn wij uitgekomen bij LoeLoe Creations op basis van haar mooie aquarel schilderingen voor het ontwerpen van ons geboortekaartje. Wij waren door omstandigheden wat aan de late kant, maar omdat Loetje zich volledig voor ons heeft ingezet en er snelle communicatie plaatsvond, kon Loetje ons toch helpen! Super! Door het eerste gesprek wist Loetje precies wat wij mooi vonden en is het geboorte kaartje perfect geworden, had niet beter kunnen wensen! Loetje is erg flexibel, meedenkend en hardwerkend! Heel erg bedankt Loetje! 6 sterren waard!"

 

Floor & Thomas
"Loetje heeft echt het allermooiste geboortekaartje gemaakt voor ons dochtertje. Ze nam de tijd om echt goed te begrijpen wat we precies wilde en heeft onze wensen perfect kunnen vertalen naar een ontwerp. Op basis van onze ideeën en wensen kwam ze met mooie creatieve suggesties terug en ze wilde doorgaan totdat wij 100% tevreden waren. Het was een super fijne en professionele samenwerking en het kaartje is boven onze verwachting geworden!"

 

Kay & Ces
"We zijn ontzettend blij dat wij hebben gekozen voor LoeLoe Creations voor het maken van een geboortekaartje van ons eerste kindje. Loetje heeft een super mooi en persoonlijk geboortekaartje kunnen creëren! Ze luistert heel goed naar de wensen en komt zelf met hele leuke ideeën. Het hele proces verliep soepel en we komen zeker bij haar terug in de toekomst"