Live illustreren


Til jouw bruiloft of evenement naar een hoger niveau. Verras je gasten met een uniek en persoonlijk aquarel portret van henzelf, live geschilderd tijdens jouw bruiloft of event!


Live portretten schilderen

Live illustreren is een unieke ervaring. Naast dat het je gasten entertaint, dient het ook als persoonlijk en uniek trouwbedankje om mee naar huis te nemen. Een everlasting memory aan jullie bijzondere dag!

De portretten

Op de dag zelf neem ik een assistent mee die foto's maakt van de gasten. Zo hoeven jullie gasten niet te blijven zitten terwijl ze geschilderd worden en kunnen ze lekker genieten van het feest. 

Elk portret is A6 formaat en wordt zorgvuldig ingepakt in een transparant zakje zodat het goed beschermd is en de gasten het makkelijk mee naar huis kunnen nemen aan het einde van de avond. 

Mijn stijl is romantisch en minimalistisch. Ik gebruik aquarelverf en fineliners voor mijn portretten. Ik schilder geen gezichten maar focus op details zoals kleding, patronen, haarstijl- en kleur en andere accessoires. En ik voeg een kleine touch of gold toe, want bij een feestelijke dag horen natuurlijk bubbels en sparkles dus iedereen heeft een glitterend champagneglas in de hand. 

De bruid en bruidegom ontvangen uiteraard ook een portret van henzelf!  

Prijzen

Per uur kan ik zo'n 7 à 9 personen schilderen. Ik ben te boeken vanaf 3 en tot 8 uur.
Indicatie prijzen: 

 • 3 uur     24 - 27 personen     €  750,-
 • 5 uur     35 - 45 personen     € 1150,-
 • 8 uur     60 - 72 personen     € 1800,-

Bovenstaande kosten zijn inclusief BTW en reiskosten tot 100 km. Indien de afstand verder is zullen er extra reiskosten bijkomen. 

 

Boeken

Willen jullie graag dat ik op jullie evenement kom schilderen? Neem dan eerst contact op om te kijken of ik beschikbaar ben op jullie datum. Dat kan via het contactformulier onderaan deze pagina. 

Na jullie aanvraag te hebben ontvangen zal ik zo snel mogelijk contact met jullie opnemen en een offerte toesturen. 

Om de boeking definitief te maken vraag ik een aanbetaling van 20%. Na deze aanbetaling ligt jullie datum vast. 

 

FAQ's

   


  Aanvraag en contact

  Met veel liefde kom ik jullie en jullie gasten schilderen op jullie evenement. Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op. 
  Geef daarbij graag ook alvast onderstaande details door:

  • Datum
  • Locatie
  • Event tijden
  • Gewenste aantal uren
  • Aantal gasten