Huisportret: een illustratie van jouw huis

Een bijzonder en uniek portret van jouw huis, handgeschilderd in aquarel.

Huisportret LoeLoe CreationsHet perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders. Of het nou voor een housewarming is van een huis waar nieuwe herinneringen gemaakt gaan worden of een huis waar al zoveel mooie herinneringen zijn. Of misschien ben je wel heel erg trots op het pand waar jouw zaak of kantoor in zit.

Hoe werkt het?

Maak een foto van het betreffende huis of gebruik Google Street View. Let daarbij ook goed op de hoek van de foto en hoe het huis erop staat. Ik schilder de aangeleverde foto na. Op basis van de foto en de wensen qua details en lijst (optioneel) maak ik de offerte op. Na goedkeuring van de offerte ga ik aan de slag en ontvang je binnen twee weken het portret (al dan niet ingelijst) thuis!

Wat kost het?

  • A5 Portret   €180,-
  • A4 Portret   €205,-

Prijzen zijn exclusief lijst en gebaseerd op een gemiddeld groot huis. Er kunnen extra kosten berekend worden indien het om een aanzienlijk groter huis gaat. ook voor eventuele extra elementen worden extra kosten berekend. 
Prijzen zijn inclusief 9% BTW en verzendkosten. Deze prijzen gelden enkel voor particulieren. 

Prijzen lijsten:

  • [A5 Portret] Eikenhouten A4 lijst inclusief passe-partout, prijs €34,95
  • [A4 Portret] Eikenhouten A4 lijst zonder passe-partout, prijs €24,95
  • [A4 Portret] Eikenhouten 30 x 40 lijst inclusief A4 passe-partout, prijs €39,95


Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reviews

Kenzo
"Inmiddels hebben wij al twee huisportretten besteld bij Loetje. Elke keer weer weet ze een fantastische creatie neer te zetten. Middels persoonlijk contact en goede vragen is er een goede afstemming vooraf. Zodra het huisportret bijna af is doet ze een check om te finetunen, en ook daar zaten we op 1 lijn. Het geven van een huisportret is een hele leuk ervaring, onze vrienden waren zeer aangenaam verrast. Wij bestellen vast in de toekomst weer een volgend geschenk!"

Huisportret aquarel LoeLoe Creations

Huisportret aquarel LoeLoe Creations
Huisportret LoeLoe Creations
Huisportret aquarel LoeLoe Creations
Huisportret aquarel LoeLoe Creations
Huisportret aquarel LoeLoe Creations